Online Diary MUSLIMAH HIJAB STREET : Cara Pemakaian Shawl Labuh dari Heliza Helmi ..

Saturday, 15 November 2014

Cara Pemakaian Shawl Labuh dari Heliza Helmi ..


Heliza Helmi seorang artis yang sangat aku kagumi :) haaaa nak taw kenapa . cuba lihat penampilannya. menawan kan :D . Akak heliza nie bukan saja comel , malah dia berpakaian mengikut syarak . Ya Allah . teringin sangat nak jadi sepertinya (bilakah ???)




Cara pemakaian yang simple . by the way . comel dan sopan sangat , teringin nak beli tudung macam nie , tapi dimanakah ??? hmmmmm . inshaAllah bila dah berkerjaya nanti , aku teringin nak ubah pemakaian tudung yang labuh macam nie . teringin sangat . AMEEN :)


Tudung 3 in 1 . hehehehe :) cantik kan . boleh dipakai berjalan . boleh dipakai waktu nak solat . haaaa . bagi sesiapa yang malas nak bawak kain telekung waktu gi shopping ke . waktu gi berkelah ke . waktu gi mana2 ja laaa . haaaa this is a suitable shawl yeeee :D sopan+cantik lagi tu . 

Pesanan untuk sayang-sayang muslimah di luar :D

Perempuan tidak perlu pakai
seksi untuk tarik perhatian
lelaki sebab pakaian menutup
aurat sudah mampu 'menarik
perhatian' Allah , itu jauh lbih
hebat <3




No comments:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen