Online Diary MUSLIMAH HIJAB STREET : HAZANIS COLLECTION

Sunday, 16 November 2014

HAZANIS COLLECTION

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh .

Tiba-tiba kila rasa nak kongsi ngan korang baju-baju blouse koleksi Hazanis . blogger terkenal . dan kak nie ada bisnes sendiri jual baju-baju and macam-macam keperluan kita(perempuan saja yerr :D) , nie page fb dya .https://www.facebook.com/pages/Hazanis-Fashion/440368786042396?fref=ts
Kila selalu jugak wat tempahan online kat akak ni . pelanggan tetap la katakan :)
Alhamdulillah baju dia semua cantik-cantik . comel and sopan . sesuai la kalaw korang nak tempah untuk Hari Raya ke . or baju untuk ke kuliah ke . hehehehe . :D

Nie antara koleksi-koleksi beliau .


Haaa . camne ?? cantik kan . cute sangat sesuai dengan akak hazanis nie . comel gitu . Harga pon berpatutan taw , dalam RM 75 ke RM 100 je baju koleksi akak nie . Kalau teringin nak tengok koleksi beliau yang lain . silalah ke page beliau yeer ;) 
Sekian .. 


No comments:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen