Online Diary MUSLIMAH HIJAB STREET : Tudung Labuh Dan Senang Digayakan Serta Nampak Cantik

Sunday, 16 November 2014

Tudung Labuh Dan Senang Digayakan Serta Nampak Cantik

Assalamualaikum . 

Bismillahirrohmanirrohim .

Hari nie kila terasa nak show kat korang satu tudung yang cantik nie yang kila usya-usya kat satu page facebook, keluaran terbaru yang sopan dan cantik sangat . Namanya tudung denim, tudung nie dapat membantu Muslimah untuk tampil bergaya dengan mematuhi syariat serta mudah dipakai. InsyaAllah :)



tengok . cantik kan . suke :) yellow gitu .

yang nie plak blue jeans . simple but cantik sangat :)

waaa . merah . awesome sangat . warna kesukaan kila ;)

yang atas tue lak , kaler soft apricot . :D sweet sangat kaler dye . kalaw sayang-sayang muslimah sekalian pakai . seyes comel sangat :)


haaaa yang last ni lak green orchid . comel kan . kan . Allah teringinnya nak tudung camni . tapi di manakah harus ku cari hmmm :'(


Gambar di atas nie plak cara nak pakai tudung comel nie . :)
simple sangat .
SEMOGA BERMANFAAT UNTUK SAYANG-SAYANG SEMUA :D


No comments:

Post a Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen